Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде да намеря стилна антена

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде да намеря стилна антена

колеги в София бях видял Алфа, която имаше антенка като на BMW(онези,които приличат на перка на акула и са горе на покрива)
    интересува ме някой знае ли от къде да се снабдя с такова нещо и евентуално цена, защото сегашната която стърчи като конус направо ми разваля красавицата

Моята е с такава антена колега като на БМВ,но като я докараха от Италия си беше така...

Comment

А аз нямам антена. Странноооо. А станциите си ги ловя. Къде трябва да се намира тази антена?
      Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
      EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
      EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от 50 cent
        А аз нямам антена. Странноооо. А станциите си ги ловя. Къде трябва да се намира тази антена?
        Вътрешна е!
        Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Първоначално публикувано от 50 cent
          Последните два нагревателя на задното стъкло са антена.Така ми бяха казали
          Alfa Romeo 156 1.8 T.SPARK

Comment

[quote=n_netov]
            Първоначално публикувано от "50 cent":11hu5q8i
            Последните два нагревателя на задното стъкло са антена.Така ми бяха казали[/quote:11hu5q8i]

Да, и като ти е изпотен джама - радиото шуми

Comment

антената е за телефона!
              Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

мен радиото ми прекъсва чат пат
                все едно, още чакам да чуя от къде да се сдобия с хубавата антенка
                а за колегата, който каза, че има: би ли ударил една снимка да видя красотата :P

Comment

Утре по някое време ще я снимам колега No Problem

Comment

Антените на покрива по принцип са за GPS, а тези като малък спойлер са по 30 кинта, но сп. мен въобще не са "стилни". Не виждам защо ще си го слагаш, след като ще е само да имитира хай-тек антена. Всеки знае, че 156-ците не са с такива антени.
                    2014: Deutschland über alles

Comment

колега! аз лично мисля да я сменя,защото иначе е страшно грозно и смешно да ти стърчи така антената право нагоре/като на някой бакшиш/
                      по добре с акулова перка или с полегнала антена отколкото с вертикалната грозотия
                      Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Ето тук има -

http://cgi.ebay.at/Shark-Hai-Antenne-16 ... dZViewItem

http://search.ebay.at/search/search.dll ... =17&fsoo=1

Успех
                        Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

колеги намерете някоя такава да купуваме
                          аз като гледам много ще ходи на возилото и не са скъпи (благодарности на колегата, който изрови обяви от ebay)
                          тука в СТЗ абсурд да има според мен, надеждите са ми в София да се намери

Comment

http://www.emagazin.bg/index.php?m=320&lev=174&lang=1
                            2014: Deutschland über alles

Comment

На ТЦ "Илиенци"
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                              X